Close

Registracija

Vartotojo informacija

Vartotojo duomenys

First name is required.
Last name is required.
First name is not valid.
Last name is not valid.
This is not an email address.
Email address is required.
This email is already registered.
Password is required.
Enter a valid password.
Prašome įrašyti 6 ar daugiau simbolių.
Please enter 16 or less characters.
Passwords are not same.
Terms and Conditions are required.
Email or Password is wrong.

UAB „Helvina PRIVATUMO POLITIKA"

Interneto svetainės privatumo taisyklės

 I SKYRIUS

 BENDROSIOS NUOSTATOS

UAB „Helvina“ rūpi Jūsų duomenų saugumas, Jūsų privatumas yra mūsų prioritetas. Gerbiame ir saugome kiekvieno duomenų subjekto privatumą. Mes imamės priemonių siekdami užtikrinti, kad Jūsų asmens duomenys visada būtų saugūs ir atitiktų asmens duomenų apsaugos reikalavimus. Šioje Privatumo politikoje (toliau – Politika) pateikiama informacija apie tai kaip Bendrovė – UAB „Helvina“ įm. k. 134047424, Parko g. 96, Ramučiai, Kauno rajonas tvarko asmens duomenis

 1.1 Ši privatumo politika reglamentuoja UAB „Helvina” (toliau – HELVINA) tinklapio www.helvina.lt (toliau – tinklapis) lankytojo (toliau – Jūs, Jūsų) pagrindinius asmens duomenų rinkimo, tvarkymo ir saugojimo principus, slapukų naudojimo tvarką bei tinklapyje talpinamo turinio autorines teises.

 1.2 HELVINA gerbia Jūsų privatumą, todėl užtikrina Jūsų asmeninės informacijos, pateiktos HELVINA tinklapyje, saugumą ir konfidencialumą pagal Privatumo politikoje išdėstytas sąlygas.

 1.3 Jūsų asmens duomenų rinkimą, tvarkymą ir saugojimą nustato ši privatumo politika, Lietuvos Respublikos Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymas ir kiti teisės aktai.

 II SKYRIUS

 ASMENS DUOMENŲ RINKIMAS, TVARKYMAS IR SAUGOJIMAS

 2.1 HELVINA tinklapio užklausos formose „Mano paskyra“ (toliau – užklausos forma) nurodydami savo asmens duomenis, sutinkate, kad HELVINA juos valdys ir tvarkys šioje privatumo politikoje bei LR teisės aktuose numatytais tikslais, priemonėmis ir tvarka

 2.2. HELVINA įsipareigoja parduoti prekes fiziniams asmenims, kurie yra ne jaunesni nei 18 metų. Jei Jūs esate jaunesnis nei 18 metų, Jūs galite pirkti tik su tėvų ar globėjų sutikimu.

 2.3. HELVINA tinklapio užklausos formose Jūsų asmens duomenys (vardas, pavardė, miestas/apskritis, adresas, telefono numeris, elektroninio pašto adresas ir kita formoj

 2 2.3.1 Pateikti prekių pasiūlymus pagal Jūsų užklausą;

 2.3.2 Išrašyti finansinius dokumentus (pvz., sąskaitas faktūras);

 2.3.3 Vykdyti kitus pardavimo įsipareigojimus

 2.3.4 Gautus gyvenimo aprašymus (CV) naudoti atrankos tikslams. Jūsų gyvenimo aprašymas (CV) atrankos tikslais bus saugomas atsakingų UAB „Helvina“ asmenų el. pašto dėžutėse 2 metus nuo jo gavimo datos.

 2.3.5. Jūsų asmeniniai duomenys bus tvarkomi ir saugomi vadovaujantis 2018 m. gegužės 25 d. ES Bendrosios duomenų apsaugos reglamento (BDAR) nuostatomis. Nepamirškite, kad turite teisę bet kuriuo metu atšaukti savo sutikimą ir pakeisti bendradarbiavimo nuostatas. Tai galite padaryti atsiųsdami mums atšaukimo laišką el. paštu info@helvina.lt

III SKYRIUS

SLAPUKŲ NAUDOJIMO TVARKA

 3.1 Informuojame, jog, siekiant Jums pasiūlyti sklandų informacijos pateikimą bei visavertes paslaugas, HELVINA tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Slapukai yra įrašomi Jūsų kompiuteryje ar kitame Jūsų naudojamame įrenginyje ir yra naudojami tam, kad galėtume užtikrinti teikiamų paslaugų kokybę, atpažindami Jus kaip ankstesnį svetainės naudotoją ir renkant svetainės lankomumo statistiką.

 3.2 Atidarydami HELVINA tinklapį ir naršydami toliau, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų išsaugoti Jūsų kompiuteryje, telefone, planšetėje ar kitame naudojamame įrenginyje.

 3.3. Savo duotą sutikimą galite bet kada atšaukti, pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus. Jūs bet kada galite ištrinti dalį ar visus įrašytus slapukus. Informuojame, kad be slapukų negalėsite naudotis daugeliu HELVINA tinklapio privalumų, pagerinančių svetainės funkcionalumą. Taip pat be slapukų gali tinkamai neveikti kai kurios tinklapio funkcijos.

 IV SKYRIUS

 AUTORINĖS TEISĖS

4.1 HELVINA pasilieka visas autorines teises ir kitas nuosavybės teises į bet kokį HELVINA tinklapio turinį, kuris apima, bet neapsiriboja, tinklapyje pateikiamomis nuotraukomis, tekstais, aprašymais, techninėmis specifikacijomis, instrukcijomis, maketais, bendru tinklapio dizainu (angl. layout) ir kitomis unikalaus turinio formomis.

 4 4.2 Griežtai draudžiama publikuoti ar kitaip naudoti HELVINA tinklapio turinį be HELVINA sutikimo. Naršydami HELVINA tinklapyje, Jūs sutinkate su šia sąlyga. Už jos pažeidimą taikomi veiksmai įstatymų numatyta tvarka.

 V SKYRIUS

BAIGIAMOSIOS NUOSTATOS

5.1 Tolimesnis naudojimasis HELVINA tinklapio paslaugomis reiškia šios privatumo politikos laikymąsi.

 5.2 HELVINA turi teisę iš dalies ar visiškai pakeisti privatumo politiką ir apie tai paskelbti tinklapyje. Visi iškilę nesutarimai ir ginčai sprendžiami vadovaujantis geranoriškumo principu. Nepavykus susitarti, ginčai sprendžiami pagal LR įstatymus.